Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Antonelo Serio

În tradiÈ›ia europeană, paltonul casual reprezintă codul vestimentar care pune un deosebit accent pe confort È™i pe exprimarea personală asupra prezentării È™i uniformităţii. Atât paltoanele casual, cât ÅŸi cele office includ o varietate largă de modele. 
Paltoanele casual se deosebesc de cele office prin linia lor cambrată pe corp ÅŸi acesoriile folosite pentru definirea fiecărui palton. În ceea ce priveÅŸte stilul casual pentru paltoanele bărbăteÅŸti, acesta este accentuat prin expunerea de umeri, bust, talie ÅŸi spate. 
Pentru confecÈ›ionarea paltoanelor, s-a folosit atât stofă de înaltă calitate, cât ÅŸi lână. 
AÅŸadar, rămâneÅ£i cald ÅŸi chic în acest sezon cu noua colecÅ£ie de paltoane bărbăteÅŸti casual ÅŸi office Antonello Serio. Indiferent dacă doriÅ£i să vă bucuraÅ£i de o plimbare de duminică, sau dacă sunteÅ£i implicat într-un business, răsfoind paginile site-ului nostru cu îmbrăcăminte pentru bărbaÅ£i Antonio Gatti din acest sezon toamnă-iarnă cu siguranţă veÅ£i găsi piesa care să vă definească.
Un palton bărbătesc trebuie privit ca o piesă de investiţii, fiind un element atemporal, care poate fi purtat ani.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.