Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Antonelo Serio

În tradiția europeană, paltonul casual reprezintă codul vestimentar care pune un deosebit accent pe confort și pe exprimarea personală asupra prezentării și uniformităţii. Atât paltoanele casual, cât şi cele office includ o varietate largă de modele. 
Paltoanele casual se deosebesc de cele office prin linia lor cambrată pe corp şi acesoriile folosite pentru definirea fiecărui palton. În ceea ce priveşte stilul casual pentru paltoanele bărbăteşti, acesta este accentuat prin expunerea de umeri, bust, talie şi spate. 
Pentru confecționarea paltoanelor, s-a folosit atât stofă de înaltă calitate, cât şi lână. 
Aşadar, rămâneţi cald şi chic în acest sezon cu noua colecţie de paltoane bărbăteşti casual şi office Antonello Serio. Indiferent dacă doriţi să vă bucuraţi de o plimbare de duminică, sau dacă sunteţi implicat într-un business, răsfoind paginile site-ului nostru cu îmbrăcăminte pentru bărbaţi Antonio Gatti din acest sezon toamnă-iarnă cu siguranţă veţi găsi piesa care să vă definească.
Un palton bărbătesc trebuie privit ca o piesă de investiţii, fiind un element atemporal, care poate fi purtat ani.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.