Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

BeltArt

BeltArt

BeltArt este o companie multinaÅ£ională ale căror valori sunt centrate pe inovaÅ£ie ÅŸi producerea valorii atât pentru sine cât ÅŸi pentru partenerii săi. "BeltArt" reprezintă arta de a crea curele unice, care pun bazele celor mai noi trenduri.

În primul rând, suntem producători. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a asigura o calitate înaltă produselor noastre din primul moment. În momentul de faţă BeltArt îÅŸi desfăşoară producÅ£ia în România, China ÅŸi Bulgaria, producÅ£ia ridicându-se la 85.000 de bucăţi zilnic.

Grupul BeltArt îÅŸi face simÅ£ită prezenÅ£a atât pe piaÅ£a en-gros cât ÅŸi pe cea de retail, atât off-line cât ÅŸi on-line. În toate situaÅ£iile BeltArt este cea care aduce moda mai aproape de tine, oferindu-Å£i cele mai bune accesorii: curele, genÅ£i, jeans, bijuterii ÅŸi mult mai mult.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.