Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

BeltArt

BeltArt

BeltArt este o companie multinaţională ale căror valori sunt centrate pe inovaţie şi producerea valorii atât pentru sine cât şi pentru partenerii săi. "BeltArt" reprezintă arta de a crea curele unice, care pun bazele celor mai noi trenduri.

În primul rând, suntem producători. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a asigura o calitate înaltă produselor noastre din primul moment. În momentul de faţă BeltArt îşi desfăşoară producţia în România, China şi Bulgaria, producţia ridicându-se la 85.000 de bucăţi zilnic.

Grupul BeltArt îşi face simţită prezenţa atât pe piaţa en-gros cât şi pe cea de retail, atât off-line cât şi on-line. În toate situaţiile BeltArt este cea care aduce moda mai aproape de tine, oferindu-ţi cele mai bune accesorii: curele, genţi, jeans, bijuterii şi mult mai mult.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.