Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Carmen Grigoriu

Carmen Grigoriu

Istoria brandului Carmen Grigoriu este o poveste personala. Este o calatorie plina de pasiune si talent natural. Carmen Grigoriu si-a creat prima colectie si si-a lansat propriul brand in 1998. Dupa aceea, au urmat crearea si succesul afacerii acestea fiind calauzite de dorinta si pasiune.

Pasiunea doamnei Carmen Grigoriu pentru o cariera in design vestimentar a inceput foarte devreme in 1991 cand a fost studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie. Carmen Grigoriu si-a deschis primul workshop care a avut success, mentinandu-se pe piata de mai bine de 19 ani. In 1996 dna Grigoriu si-a deschis doua magazine de haine in Bucuresti, un magazin avand sediul pe bulevardul Magheru si unul fiind amplasat in Mario Plaza. In 1997, Carmen Grigoriu a inceput sa-si prezinte colectia in fiecare an la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania. Incepand cu septembrie 2009, Carmen Grigoriu si-a prezentat colectia la Paris la show-ul Pret a Porter si la Who's Next Paris.

 

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.