Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Fred Perry

Fred Perry

Fred Perry este prima marca britanica ce imbina cu succes stilul sport cu stilul de strada creand unul dintre cele mai renumite stiluri al secolului trecut. De-a lungul istoriei sale a pastrat mereu valorile brandului, autenticitatea, integritatea si atitudinea. Marca s-a nascut in anul 1940, cand fostul fostbalist austriac Tibby Wegner l-a abordat pe triplul campion la Wimbledon Fred Perry cu o idee. Prima lor inventie a fost acea banderola purtata la mana pentru stergerea transpiratiei, banderola insusita imediat de majoritatea jucatorilor din regat. In anul 1952 cei doi au lansat ce urma sa devina articolul de mare succes Fred Perry - un tricou pique slim fit din bumbac cu logoul din tesatura Laurel Wreath. Inca de la inceput, Fred Perry - in special acel tricou pique - a fost asociat cu o intreaga serie de subculturi asociate pe baza de afinitati muzicale. Mods, skinheads, suedeheads, soul boys, rude boys, two tone - subculturi muzicale britanice renumite. Chiar a existat, chiar daca pe o perioada scurta ce-i drept, si o subcultura denumita chiar Perry Boys. Astazi logoul tesut Laurel Wreath este recunoscut oriunde in lume, aflandu-se in magazine din peste 50 de tari, ne luand in calcul industria online. 

Tricoul original Fred Perry din bumbac pique este si acum realizat la aceleasi standarde inalte ca si la inceput si este sinonim cu moda subterana si originalitatea britanica. Marca Fred Perry a colaborat si colaboreaza cu cei mai respectati artisti si designeri de la Raf Simons la Richsard Nicoll; Ema Cook la Amy Winehouse.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.