Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Grisport

Grisport

Confortul a fost prima misiune a Grisport care face incaltaminte pentru timpul liber, excursii montane si protectie inca din 1977. Incaltamintea Grisport nu este numai confortabila dar si la moda dar si pusa la punct din punct de vedere tehnologic. Grisport isi distribuie alte produsele sale “Made in Italy” in intreaga lume din fabrica sa de 40.000 m2 cu peste 2000 de angajati. Datorita calitatii produselor sale, aproximativ 80 % din productie este destinata exportului. Produce incaltaminte tip:

- Light Step - incaltaminte pentru oras (pantofi, cizme si sandale);
- Trakking si Outdoor – incaltaminte pentru munte (bocanci si pantofi);
- Safety - incaltaminte de protectie (cu talpa Vibram protectoare, rezistenta la temperatura si penetrare, varf intarit precum si fete din piele si materiale impermeabile).

In fiecare zi, la fel ca la inceput, Grisport produce incaltaminte de calitate superioara.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.