Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Ordoneaza: Afiseaza

Stefan Musca

Stefan Musca

Stefan Musca s-a consacrat in lumea designului vestimentar prin intermediul unei linii de creatie funky, dominata de fenomenul clubbing-ului (New Funky Fashion), dar si prin linia care ii poarta numele (Stefan Musca) care de la o colectie la alta castiga o puternica notorietate;

Din dorinta de a se diferentia de ceilalti si prin aspectul vestimentar, Stefan Musca a inceput sa deseneze haine acum 15 ani. Colectiile care-i poarta semnatura au reusit sa-si gaseasca propria lor nisa, oferind un echilibru inteligent intre finisaje neobisnuite si articole de imbracaminte hibrid;

Silence este o colectie prin care eu cred ca am crescut foarte mult si am ajuns la maturitatea dorita de mine. Progressive este o colectie la un alt nivel! Superior!

Adora sa isi petreaca timpul in showroom alaturi de clientii lui, ajutandu-i cu sfaturi, consiliere vestimentara, tips & tricks despre imbracaminte si cum trebuie purtata.

Ne pare rau, dar nu au fost gasite rezultate conform criteriilor selectate!

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.