Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CUM UTILIZAM NOI DATELE DUMNEAVOASTRA

COOKIES

DATELE DUMNEAVOASTRA, ALEGEREA DUMNEAVOASTRA

SECURITATE

MODIFICARIALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

LEGEA 677/2001

LEGEA 506/2004

POLITICA DE SECURITATE

INFORMATII SUPLIMENTARE



POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


In politica noastra, cuvintele "noi", "noastra", si "noua" se refera la site-ul nostru www.tzoale.ro si sintagma "date de identificare " sau "date personale" inseamna orice informatie prin care puteti fi identificat sau contactat, cum ar fi nume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.



CUM UTILIZAM NOI DATELE DUMNEAVOASTRA


Utilizam datele personale pe care le adunam pentru a conduce afacerea noastra si pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii. Pentru a va servi cat mai bine este posibil sa dezvaluim datele dumneavoastra de identificare altor angajati ai Tzoale.ro si furnizorilor de servicii suport sau distribuitorilor care ne ajuta sa ne vindem serviciile si produsele. Furnizorii de servicii, terte parti care efectueaza servicii in numele nostru, nu au dreptul, prin contract, sa utilizeze datele dumneavoastra in orice alt mod si scop decat acela de a ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse si servicii disponibile la Tzoale.ro. Putem, de asemenea, in anumite situatii, sa dezvaluim datele dumneavoastra personale cand consideram necesara identificarea dumneavoastra, contactarea sau inaintarea actiunilor legale pentru a proteja drepturile dumneavoastra, drepturile Tzoale.ro sau ale altor parti. De asemenea avem dreptul sa dezvaluim datele dumneavoastra de identificare atunci cand dumneavoastra solicitati acest lucru sau cand aceasta este solicitata conform legii.



COOKIES


Site-ul nostru web foloseste "cookie" si tehnologia "web beacon". Utilizam cookie si web beacon pentru a va distinge pe dumneavoastra de alti vizitatori, sa urmarim adresa dumneavoastra IP si utilizarea site-ului nostru web, si pentru a identifica numele site-urilor web de la care v-ati conectat la Tzoale.ro. Aceasta informatie este utilizata pentru a indeplini obiectul contractelor cu partenerii de afaceri si pentru a ne ajuta sa va servim mai bine prin imbunatatirea design-ului site-ului nostru web, si, de asemenea, a produselor, serviciilor si promotiilor. Cu exceptia celor de mai sus, nu urmarim nici o alta informatie privind utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru web. Datele de identificare non-personala obtinute prin cookie si web bacon pot fi impartasite catre sau obtinute de furnizorii de servicii in numele nostru.


Cookie este un fisier mic de date care este amplasat pe discul calculatorului dumneavoastra cand vizitati un site web. O "cookie de sesiune" expira imediat cand incheiati sesiunea (ex. cand inchideti programul de navigare pe internet). O "cookie permanenta" stocheaza informatii pe discul dumneavoastra si astfel cand incheiati sesiunea si reveniti, mai tarziu, la acelasi site web, la o data ulterioara, informatia din cookie va fi disponibila. Un web beacon este un mic sir de cod care reprezinta o imagine grafica clara si este utilizat in legatura cu o cookie.


Cand vizitati site-ul nostru web puteti utiliza atat o cookie de sesiune cat si una permanenta. Aceasta cookie poate contine date (cum ar fi un utilizator de identificare unic) care este utilizat pentru a urmari utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru web si, in unele cazuri, adresa de e-mail. Adresa de e-mail este salvata de cookies ale noastre doar daca va inregistrati la noi. Un web beacon ne permite sa inregistram anumite tipuri suplimentare de date despre actiunile vizitatorului pe site-ul web, cum ar fi numarul de cookie al vizitatorului, ora, data, durata si numarul de pagini vizualizate, o descriere a paginii unde este amplasat web beacon-ul si detalii despre orice produs achizitionat.


Daca va inregistrati la noi, cookie-ul dumneavoastra ne permite sa va recunoastem cand reveniti pe site-ul nostru web si va ofera acces la datele din contul dumneavoastra. Daca va salvati datele la noi sau daca comandati de la noi, putem, de asemenea, sa utilizam cookies pentru a monitoriza si stoca date despre utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru web. Daca nu ati salvat datele dumneavoastra la noi sau daca nu ati comandat de la noi, putem monitoriza si stoca date despre utilizarea site-ului nostru web intr-o maniera prin care nu puteti fi identificati. Puteti dezactiva aceste cookies in orice moment utilizand optiunile programului dumneavoastra de navigare pe internet; totusi, daca le dezactivati, nu vom putea sa urmarim comenzile dumneavoastra sau nu veti putea cumpara ceva de site-ul nostru web. In plus, nu vom putea sa va recunoastem ca utilizator inregistrat pentru a va permite accesul la informatiile contului dumneavoastra.


 

DATELE DUMNEAVOASTRA, ALEGEREA DUMNEAVOASTRA


Pentru a actualiza informatiile pe care doriti ni le impartasiti, puteti suna la +40(0)31.430.9478, trimite e-mail la adresa contact@tzoale.ro, sau sa trimiteti o cerere la Tzoale.ro, Strada Comandor Eugen Botez, nr 30, sector 4, Bucuresti. Va rugam sa notati preferintele dumneavoastra dupa cum este stipulat mai jos: * "Prefer sa nu primesc reclame pe e-mail, cum ar fi newsletere privind produsele si serviciile, promotiile speciale sau evenimente care vor urma." (Puteti de asemenea sa dati clic pe adresa din josul paginilor Tzoale.ro primite prin reclame de la noi pentru a fi scosi din lista de actualizari pe e-mail.) *"Prefer sa nu primesc reclame directe pe prin posta, cum ar fi cataloage periodice si scrisori privind produsele inregistrate si serviciile, promotiile speciale si evenimentele care vor urma."

Va rugam sa notati ca poate dura intre 1 pana la 2 saptamani ca aceste cereri sa devina efective.


 

SECURITATE


Mentinem dispozitivele de siguranta fizice, electronice si procedurale pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor de identificare personala transmise catre noi prin site-ul web. Pentru va proteja informatiile, site-ul nostru web utilizeaza Secure Sockets Layer (SSL). SSL cripteaza numarul cartii de credit, numele si adresa in asa mod in care numai Tzoale.ro poate sa decodeze informatiile. Notati ca e-mail-urile nu sunt criptate si nu sunt considerate o metoda securizata de a transmite informatiile cartii dumneavoastra de credit.

Pentru a va asigura de siguranta conexiunii dumneavoastra, priviti partea de sus a barei de stare a programului dumneavoastra de navigare pe internet. Daca observati o cheie intacta sau un lacat inchis (in functie de programul de navigare) SSL-ul este activ si informatiile dumneavoastra sunt securizate. Majoritatea programelor de navigare ofera alerte de securitate suplimentare. Daca, pentru orice motiv, nu va puteti conecta la serverul nostru securizat, va rugam sa apelati numarul de telefon +40(0)31.430.9478.


 

MODIFICARIALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE


Prezenta politica de confidentialitate inlocuieste oricare alte politici anterioare pe care le-am furnizat despre practicele noastre privind informatiile. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari politicii si de a aplica orice schimbare informatiilor anterior adunate, in conformitate cu prevederile legale in acest sens. Daca exista schimbari materiale la aceasta politica sau la practicele noastre privind informatiile, in viitor, va vom informa prin afisarea acesteia pe site-ul nostru web. Data intrarii in vigoare: Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata pe 19/04/12.


LEGEA 677/2001


Art. 12: Informarea persoanei vizate

(1)În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

a)identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;

b)scopul în care se face prelucrarea datelor;

c)informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

d)orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

(2)În cazul în care datele nu sunt obţinute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat ca, în momentul colectării datelor sau, dacă se intenţionează dezvăluirea acestora către terţi, cel mai târziu până în momentul primei dezvăluiri, să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care persoana vizată posedă deja informaţiile respective:

a)identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;

b)scopul în care se face prelucrarea datelor;

c)informaţii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

d)orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

(3)Prevederile alin. (2) nu se aplică atunci când prelucrarea datelor se efectuează exclusiv în scopuri jurnalistice, literare sau artistice, dacă aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare.

(4)Prevederile alin. (2) nu se aplică în cazul în care prelucrarea datelor se face în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, ori în orice alte situaţii în care furnizarea unor asemenea informaţii se dovedeşte imposibilă sau ar implica un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat, precum şi în situaţiile în care înregistrarea sau dezvăluirea datelor este expres prevăzută de lege.


LEGEA 506/2004


Art. 12: Comunicările nesolicitate

(1)Este interzisă efectuarea de comunicări comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesită intervenţia unui operator uman, prin fax ori prin poşta electronică sau prin orice altă metodă care foloseşte serviciile de comunicaţii electronice destinate publicului, cu excepţia cazului în care abonatul vizat şi-a exprimat în prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări.

(2)Fără a aduce atingere prevederilor alin. (1), dacă o persoană fizică sau juridică obţine în mod direct adresa de poştă electronică a unui client, cu ocazia vânzării către acesta a unui produs sau serviciu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, persoana fizică sau juridică în cauză poate utiliza adresa respectivă, în scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare pe care acea persoană le comercializează, cu condiţia de a oferi în mod clar şi expres clienţilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu şi gratuit unei asemenea utilizări, atât la obţinerea adresei de poştă electronică, cât şi cu ocazia fiecărui mesaj, în cazul în care clientul nu s-a opus iniţial.

(3)În toate cazurile este interzisă efectuarea prin poştă electronică de comunicări comerciale în care identitatea reală a persoanei în numele şi pe seama căreia sunt făcute este ascunsă sau în care nu se specifică o adresă valabilă la care destinatarul să poată transmite solicitarea sa referitoare la încetarea efectuării unor asemenea comunicări.

(4)Prevederile alin. (1) şi (3) se aplică în mod corespunzător şi abonaţilor persoane juridice.


 

INFORMATII SUPLIMENTARE


Daca nu considerati cumparaturile online ca o modalitate sigura de cumparaturi (si daca preferati sa comandati prin telefon), sunati-ne la +40(0)31.430.9478. Reprezentatii Serviciului Clienti sunt 8 ore pe zi, 5 zile din 7 in asteptarea apelurilor dumneavoastra. Suntem bucurosi sa va ajutam.

POLITICA DE SECURITATE

ORDIN nr. 52 din 18 aprilie 2002 privind aprobarea Cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal Avocatul Poporului, în temeiul Hotărârii Senatului României nr. 33 din 4 octombrie 2001 pentru numirea Avocatului Poporului, văzând prevederile art. 13 din Legea nr. 35/1997 privind organizarea şi funcţionarea instituţiei Avocatul Poporului şi ale art. 7 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a instituţiei Avocatul Poporului, în aplicarea prevederilor art. 20 alin. (2) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi 

libera circulaţie a acestor date, conform cărora cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal vor fi elaborate de autoritatea de supraveghere şi vor fi actualizate periodic, corespunzător progresului tehnic şi experienţei acumulate, având în vedere Nota privind cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, înregistrată sub nr. 4.327 din 18 aprilie 2002, a adjunctului Avocatului Poporului, având în vedere exigenţa elaborării cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, care stau la baza adoptării de către operatorii de date cu caracter personal a măsurilor tehnice şi organizatorice adecvate, prin care se garantează un nivel corespunzător şi legal de securitate a prelucrării de date cu caracter personal, precum şi a publicării cerinţelor respective în Monitorul Oficial al României, Partea I, în scopul ca acestea să poată fi cunoscute în mod corespunzător de către operatorii menţionaţi,emite prezentul ordin.

Art. 1

Se aprobă Cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, prevăzute în anexa la prezentul ordin.

Art. 2

Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art. 3

- Anexa face parte integrantă din prezentul ordin.

-****-

AVOCATUL POPORULUI,

prof. univ dr. IOAN MURARU

ANEXĂ: CERINŢELE MINIME DE SECURITATE a prelucrărilor de date cu caracter personal

Prezentele cerinţe minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal trebuie să stea la baza adoptării şi implementării de către operator a măsurilor tehnice şi organizatorice necesare pentru păstrarea confidenţialităţii şi integrităţii datelor cu caracter personal. În concordanţă cu acestea operatorii îşi vor stabili propriile politici şi proceduri de securitate.

Cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal acoperă următoarele aspecte:

1.Identificarea şi autentificarea utilizatorului

Prin utilizator se înţelege orice persoană care acţionează sub autoritatea operatorului, a persoanei împuternicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal.

Utilizatorii, pentru a căpăta acces la o bază de date cu caracter personal, trebuie să se identifice. Identificarea se poate face prin mai multe metode, cum ar fi: 

introducerea codului de identificare de la tastatură (un şir de caractere), folosirea unei cartele cu cod de bare, folosirea unei cartele inteligente (smart card) sau a unei cartele magnetice.

Fiecare utilizator are propriul său cod de identificare. Niciodată mai mulţi utilizatori nu trebuie să aibă acelaşi cod de identificare.

Codurile de identificare (sau conturi de utilizator) nefolosite o perioadă mai îndelungată trebuie dezactivate şi distruse după un control prealabil intern al operatorului. Perioada după care codurile trebuie dezactivate şi distruse se stabileşte de operator.

Orice cont de utilizator este însoţit de o modalitate de autentificare. 

Autentificarea poate fi făcută prin introducerea unei parole sau prin mijloace biometrice: amprenta dactiloscopică, amprenta vocală, angiografia retiniană etc.

Parolele sunt şiruri de caractere. Cu cât şirul de caractere este mai lung, cu atât parola este mai greu de aflat. La introducerea parolelor acestea nu trebuie să fie afişate în clar pe monitor. Parolele trebuie schimbate periodic în funcţie de politicile de securitate ale entităţii (operator sau persoană împuternicită). 

Schimbarea periodică a parolelor se face numai de către utilizatori autorizaţi de operator.

Operatorul trebuie să solicite realizarea unui sistem informaţional care să refuze automat accesul unui utilizator după 5 introduceri greşite ale parolei.

Orice utilizator care primeşte un cod de identificare şi un mijloc de autentificare trebuie să păstreze confidenţialitatea acestora şi să răspundă în acest sens în faţa opera-torului.

Fiecare entitate va stabili o procedură proprie de administrare şi gestionare a conturilor de utilizator.

Operatorii autorizează anumiţi utilizatori pentru a revoca sau a suspenda un cod de identificare şi autentificare, dacă utilizatorul acestora şi-a dat demisia ori a fost concediat, şi-a încheiat contractul, a fost transferat la alt serviciu şi noile sarcini nu îi solicită accesul la date cu caracter personal, a abuzat de codurile primite sau dacă va absenta o perioadă îndelungată stabilită de entitate.

Accesul utilizatorilor la bazele de date cu caracter personal efectuate manual se va face pe baza unei liste apro-bate de conducerea entităţii.2.Tipul de acces

Utilizatorii trebuie să acceseze numai datele cu caracter personal necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor lor de serviciu. Pentru aceasta operatorii trebuie să stabilească tipurile de acces după funcţionalitate (cum ar fi: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc.) şi după acţiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, ştergere), precum şi procedurile 

privind aceste tipuri de acces.

Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu vor avea acces la datele cu caracter personal. Operatorul va permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal după ce acestea au fost transformate în date anonime.

Compartimentul care asigură suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri excepţionale.

Pentru activitatea de pregătire a utilizatorilor sau pentru realizarea de prezentări se vor folosi date anonime. Angajaţii care predau cursurile de pregătire vor folosi date cu caracter personal pe parcursul propriei lor pregătiri.

Operatorul va stabili modalităţile stricte prin care se vor distruge datele cu caracter personal. Autorizarea pentru această prelucrare de date cu caracter personal trebuie limitată la câţiva utilizatori.

3.Colectarea datelor

Operatorul desemnează utilizatori autorizaţi pentru operaţiile de colectare şi introducere de date cu caracter personal într-un sistem informaţional.

Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de către utilizatori autorizaţi desemnaţi de operator.

Operatorul va lua măsuri pentru ca sistemul informaţional să înregistreze cine a făcut modificarea, data şi ora modificării. Pentru o mai bună administrare operatorul va lua măsuri ca sistemul informaţional să menţină datele şterse sau modificate.

4.Execuţia copiilor de siguranţă

Operatorul va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranţă ale bazelor de date cu caracter personal, precum şi ale programelor folosite pentru prelucrările automatizate. Utilizatorii care execută aceste copii de siguranţă vor fi numiţi de operator, într-un număr restrâns. Copiile de siguranţă 

se vor stoca în alte camere, în fişete metalice cu sigiliu aplicat, şi, dacă este posibil, chiar în camere din altă clădire.

Operatorul va lua măsuri ca accesul la copiile de siguranţă să fie monitorizat.

5.Computerele şi terminalele de acces

Computerele şi alte terminale de acces vor fi instalate în încăperi cu acces restricţionat. Dacă nu pot fi asigurate aceste condiţii, computerele se vor instala în încăperi care se pot încuia sau se vor lua măsuri ca accesul la computere să se facă cu ajutorul unor chei ori cartele magnetice.Dacă pe ecran apar date cu caracter personal asupra cărora nu se acţionează o perioadă dată, stabilită de operator, sesiunea de lucru trebuie închisă automat. 

Mărimea acestei perioade se determină în funcţie de operaţiile care trebuie executate.

Terminalele de acces folosite în relaţia cu publicul, pe care apar date cu caracter personal, vor fi poziţionate astfel încât să nu poată fi văzute de public şi după o perioadă scurtă, stabilită de operator, în care nu se acţionează asupra lor, acestea trebuie ascunse.

6.Fişierele de acces

Operatorul este obligat să ia măsuri ca orice accesare a bazei de date cu caracter personal să fie înregistrată într-un fişier de acces (numit log la prelucrările automate) sau într-un registru pentru prelucrările manuale de date cu caracter personal, stabilit de operator. Informaţiile înregistrate în fişierul de acces sau în registru vor fi:

- codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu caracter personal manuale);

- numele fişierului accesat (fişei);

- numărul înregistrărilor efectuate;

- tipul de acces;

- codul operaţiei executate sau programul folosit;

- data accesului (an, lună, zi);

- timpul (ora, minutul, secunda).

Pentru prelucrările automate aceste informaţii vor fi stocate într-un fişier de acces general sau în fişiere separate pentru fiecare utilizator. Orice încercare de acces neautorizat va fi, de asemenea, înregistrată.

Operatorul este obligat să păstreze fişierele de acces cel puţin 2 ani, pentru a fi folosite ca probe în cazul unor investigaţii. Dacă investigaţiile se prelungesc, aceste fişiere se vor păstra atât timp cât se va considera necesar.

Fişierele de acces trebuie să facă posibilă identificarea de către operator sau de către persoana împuternicită a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv anume, în vederea aplicării unor sancţiuni sau a sesizării organelor competente.

7.Sistemele de telecomunicaţii

Operatorul este obligat să facă periodic controlul autentificărilor şi tipurilor de acces pentru detectarea unor disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte folosirea sistemelor de telecomunicaţii.

Operatorii sunt obligaţi să conceapă sistemul de telecomunicaţii astfel încât datele cu caracter personal să nu poată fi interceptate sau transmise de oriunde. 

Dacă sistemul de telecomunicaţii nu poate fi astfel securizat, operatorul este obligat să impună folosirea metodei de criptare pentru transmisia datelor cu caracter personal.Prin sistemele de telecomunicaţii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

8.Instruirea personalului

În cadrul cursurilor de pregătire a utilizatorilor operatorul este obligat să facă informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, la cerinţele minime de securitate a prelucrărilor 

de date cu caracter personal, precum şi cu privire la riscurile pe care le comportă prelucrarea datelor cu caracter personal, în funcţie de specificul activităţii utilizatorului.

Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiţi de către operator asupra confidenţialităţii acestora şi vor fi avertizaţi prin mesaje care vor apărea pe monitoare în timpul activităţii. Utilizatorii sunt obligaţi să îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de muncă.

9.Folosirea computerelor

Pentru menţinerea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal (în special împotriva viruşilor informatici) operatorul va lua măsuri care vor consta în:

a)interzicerea folosirii de către utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;

b)informarea utilizatorilor în privinţa pericolului privind viruşii informatici;

c)implementarea unor sisteme automate de devirusare şi de securitate a sistemelor informatice;

d)dezactivarea, pe cât posibil, a tastei "Print screen", atunci când sunt afişate pe monitor date cu caracter personal, interzicându-se astfel scoaterea la imprimantă a acestora.

10.Imprimarea datelor

Scoaterea la imprimantă a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizaţi pentru această operaţiune de către operator. Operatorii sunt obligaţi să aprobe proceduri interne specifice privind folosirea şi distrugerea  acestor materiale.

Fiecare entitate îşi va aproba propriul sistem de securitate, ţinând seama de aceste cerinţe minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, iar în funcţie de importanţa datelor cu caracter personal prelucrate, îşi va impune măsuri de securitate suplimentare.

Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 383 din data de 5 iunie 2002

Daca aveti intrebari privind Politica de confidentialitate si Declaratia de Securitate, va rugam sa ne contactati la:


S.C. Fashion Brands Outlet SRL-D

C.U.I.: 31589020

Nr. reg. com./an: J40/5701/2013

Capital Social: 200,00 RON

Sediu social: Bd. Constantin Brancoveanu, nr 110G, sector 4, Bucuresti

Punct de lucru: Bd. Constantin Brancoveanu, nr 110G, sector 4, Bucuresti

Program punct de lucru: Numai cu programare telefonica

Telefon fix: 0371.37.76,73; Vodafone: 0721974956; Cosmote: 0765447879;

E-mail: contact(at)tzoale.ro

ID Messenger: shop.tzoale


Exemplele din aceasta politica de confidentialitate sunt pur orientative si nu pot fi considerate ca avand caracter complet.

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.