Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Livrare si returnare

Livrare GRATUITA la comenzi a caror valoare depaseste 200 lei.

Pentru livrare poti alege Curierul Rapid sau Posta Romana.

Daca ai ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de tine a doua zi lucratoare (24 ore). In contul tau, poti sa-ti completezi mai multe adrese de livrare si in momentul finalizarii comenzii sa o alegi pe cea la care stii ca vei fi gasit la momentul livrarii.
Atentie! Din cauza programului firmei de curierat, livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri in intervalul orar 10 – 18 si sambata in intervalul orar 10-14. 


Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la tine in 3-5 zile lucratoare. Vei fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il vei gasi in cutia ta postala. Cu avizul primit, te prezinti la oficiul postal de care apartii si ridici coletul.
Atentie! Ai grija ca adresa de livrare pe care ne-ai dat-o in acest caz sa fie aceeasi cu cea din buletin. Altfel cei de la Posta Romana nu-ti vor inmana coletul.


Plata ramburs

Plata pentru produsele pe care le-ai comandat, se va face ramburs, adica cash, la primirea pachetului. Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, atunci plata o vei face la ghiseu, atunci cand te vei duce sa ridici coletul. Daca ai ales ca modalitate de transport curierul rapid, vei plati agentului care iti va aduce coletul.

Returnarea produselor

Produsele se pot returna fara nici un fel de problema fara sa va justificati in vreun fel fata de decizia luata. Exceptie fac doar produsele aduse la comanda care nu mai pot fi returnate. Pui produsul sau produsele alaturi de formularul de retur completat pe care il vei gasi in comanda, intr-un colet pe care il trimiti la adresa de la care a fost expediat. Cand primim coletul te vom contacta pentru a stabili daca se doreste inlocuirea produsului sau returnarea banilor.
ATENTIE: Returnarea produselor trebuie facuta in termen de maxim 15 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in nici un fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.