Contactati-ne telefonic

Luni - Vineri (10.00 - 18.00)

0371.37.76.73
0761.374.237

In afara programului

0721.974.956

Termeni si conditii

Termeni. In cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folostiti urmatorii termeni:
- "Tzoale.ro", "site-ul", "noi", reprezinta firma noastra si serviciile sale oferite prin intermediul site-ului Tzoale.ro. Domeniul www.tzoale.ro este detinut de catre firma noastra.
- prin "Utilizator", intelegem toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza site-ul Tzoale.ro indiferent de scop.
- termenul "Membru" reprezinta un utilizator al site-ului Tzoale.ro care a acceptat sa se inregistreze pentru a beneficia de facilitatile oferite de acest serviciu.
- temenul "Client", reprezinta persoanele fizice sau juridice, care doresc sau au achizitionat deja produse prin intermediul Tzoale.ro.
- termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", sunt folositi pentru a desemna prezentul acord de utilizare a site-ului Tzoale.ro.
- termenii "Datele Inregistrate", "Datele Utilizatorului","Informatii personale" reprezinta orice informatie trimisa voluntar site-ului Tzoale.ro de o persoana fizica sau juridica, in orice arie publica sau privata a site-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

Conditii de utilizare. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.tzoale.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Firma noastra si asociatii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea noastra isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.tzoale.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Firma noastra nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.tzoale.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Comunicarea electronica.
Prin accesarea site-ului www.tzoale.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la noi in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Copyright
. Intregul continut al site-ului www.tzoale.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea societatii noastre si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii noastre si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al firmei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea societatii noastre sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.   

Accesul catre site. Societatea noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii noastre, fara acordul scris al acesteia.  

Date personale. Pe site-ul www.tzoale.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea noastra nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre firma noastra si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.  

Date si informatii. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Firma noastra are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea noastra nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii noastre si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii noastre si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului.  

Securitatea informatiilor. Firma noastra garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Societatea nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.tzoale.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.  

Responsabilitati. Site-ul www.tzoale.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”. Societatea nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Firma nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. Firma nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Tzoale.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia Tzoale.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).  

Litigii. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea noastra si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre firma noastra si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.  

Preturi. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea noastra va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre noi.  

Politica de confidentialitate. Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre noi pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.tzoale.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Firma noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.tzoale.ro. De asemenea, firma nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Firma noastra garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.  

Dispozitii finale.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

                                                                                                                                                          Echipa Tzoale.ro

Articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte sunt livrate din stoc in 24 ore. Sunt originale si de calitate. Suntem magazinul online de unde poti achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri la preturi de bun simt. Plaseaza comanda pe site si beneficiezi de cele mai bune oferte, discounturi si cadouri.